Занималня “Знам и Мога”

Занималня „Знам и Мога” – 2022-2023 година

занималня софия
занималня софия, детска занималня

занималня

Детска занималня „Знам и Мога” отваря врати през 2010 година и тогава се занимаваме активно с подготовката за училище и извънкласни занимания на деца от предучилищна и начална училищна възраст.

Занималня София

Занималнята е с капацитет от 25 места. Местата се запълват по реда на записване. Занималнята започва работа в началото на учебната година и продължава до края на учебните година. Детска занималня “Знам и мога” се намира в центъра на София: бул. Прага 8, в непосредствена близост до пл. Петте кьошета, 20 ОУ „Тодор Минков“, 41 ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ и на пешеходно разстояние от 22 СУ „Георги С. Раковски“.

През летните месеци юни и юли, при сформиране на група от 5 деца, занималнята работи по специална програма за Лятна занималня.

Детска занималня

Какви услуги предлага занималня „Знам и Мога”?

Детска занималня “Знам и мога” предлага различни услуги и разнообразни формални и неформални занимания за Вашето дете, като:

 • Помощ при писане на домашни: Нашите преподаватели ще помогат на Вашето дете да подготви своите домашни и да отиде спокойно и уверено на училище.
 • Подготовка за учебните занятия в училище: Учителите ни ще помогнат на детето Ви да бъде подготвено за следващия учебен ден, без стрес и напрежение.
 • Креативни занимания и творчески работилници: рисуване с професионален художник, ръчни и практически умения, гражданско образование и други. Тези дейности помагат на децата да повишат своята креативност и артистичност, както и да си починат след натоварения ден в училище.
 • Спорт: имаме квалифициран преподавател по тенис на маса, който води децата на тренировки по тенис на маса.
 • Международна среда: Занималнята работи с квалифицирани млади доброволци от цяла Европа, които идват в България по програма Европейски корпус за солидарност на европейския съюз. Доброволците помагат на децата по време на творческите работилници, развивайки тяхната креативност и умения да общуват с млади хора от други държави.
 • Взимане и водене на детето: При събиране на група деца от едно училище, занималнята предлага взимане от училище и водене в занималнята (когато децата са първа смяна на училище и следобед на занималня) и водене на училище от занималнята (когато децата са втора смяна на училище и сутрин на занималня).

детска занималя

Работно време на занималня „Знам и Мога”

Първа смяна: 7:45 – 13:30 или начало на учебните занятия
Втора смяна: след приключване на учебните занятия до 18:30

занималня център софия

Записване за занималня „Знам и Мога”

Можете да запишете детето си на нашите контакти:

Телефони: 02/943 40 55; 0878 50 30 95;

Имейл: znamimoga@gmail.com

Facebook: Детска занималня “Знам и Мога”

На място на нашия адрес: бул. “Прага” 8 (записването на място става само след предварителна уговорка и потвърждение от наша страна по телефон или имейл)

За записване е нужно да попълните и да ни изпратите заявление, което можете да намерите тук: Заявление за записване за занималня

Такси за занималнята през учебната година (15. септември – 31. май) 

Таксата се определя спрямо броя дни, които детето е посещавало занималнята през месеца и в нея са включени всички образователни занимания на детето с нашите преподаватели. В таксата не са включени допълнителни разходи за детето (джобни пари, пари за храна и др.)

 • При посещения от 14 дни до пълен месец – 17 лв на ден.
 • При посещения от 9 до 13 дни – 18 лв. на ден.
 • При посещения под 9 дни – 24 лв. на ден.

 

Какво знаем?

Знаем, че да си родител е най – сложната и отговорна работа.
Знаем, че тази работа изисква изключителна всеотдайност, внимание, постоянство.
Знаем, че Вие посрещате с усмивка всеки добър резултат на своето дете и искате повече.
Знаем, че времето Ви е ограничено и се нуждаете от надежден помощник.

IMG_3275

Какво можем?

Можем да Ви помогнем в грижите за подготовката на Вашето дете за училище. То ще получи вниманието и насоките, от които се нуждае от професионалисти, с опит и добра педагогическа подготовка.
Можем да Ви помогнем да развиете знанията и уменията на Вашето дете извън подготовката му за училище. С него ще работят специалисти по неформално образование.
Можем да Ви обещаем, че то ще изгради в себе си чувство за дисциплина и отговорност към своите задължения и ще има възможността допълнително да работи върху способностите си, намирайки баланс между учене, отдих и извънкласни занимания.
Можем да Ви предложим уютно място в идеалния център на София- бул. Прага 8, в непосредствена близост до 20 ОУ „Тодор Минков“, 41 ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ и на пешеходно разстояние от 22 СУ „Георги С. Раковски“.

Защо да изберете занималня “Знам и мога”?

Ето какво ще направим за Вашето дете:

 • Помагаме на Вашето дете в учебния процес.
 • Осигуряваме баланс между учене, отдих и извънкласни занимания.
 • Съобразяваме се с индивидуалните нужди на Вашето дете.
 • Работим с професионални педагози и психолози.
 • Предлагаме уютна база в идеалния център на София.

Още не сте сигурни? Обадете ни се, елате ни на гости и се уверете сами!

142583190_2861775940701258_8698679642339143452_n

Какво можете Вие?

Да ни се доверите и да бъдете спокойни за сигурността и режима на своето дете.
Да работите заедно с нас в екип и да получавате обратна връзка за начина, по който детето Ви се развива.
Да изберете сами план за плащане на таксата, съобразен с бюджета Ви.

161460621_2897041280508057_4043882989963790796_n

Имате още въпроси?

За повече информация можете да се свържете с нас на телефони 02 943 40 55, 0878 50 30 95, имейл: znamimoga@gmail.com или страницата на занималнята във Facebook.

Не се колебайте, а се обадете сега! Очакваме Ви!

3