шестколасници; шестокласници през учебната 2022

Дни на отворените врати за бъдещи шестокласници през учебната 2022/2023: безплатна неформална среща на кафе за родителите и безплатни тестове за определяне на изходно ниво по БЕЛ и по Математика за 5 клас на децата

Публикувано на Публикувано в Uncategorized

Заповядайте на Дни на отворените врати за бъдещи шестокласници през учебната 2022/23! Вашето дете ще бъде в 6. клас и искате да получите обективна оценка на неговите знания? Заповядайте на неформална среща, на която ще обсъдим всичко, което Ви интересува, свързано с образованието по БЕЛ и Математика в 6. клас и различни предизвикателства, пред които може да се изправи Вашето дете. Задайте своите въпроси към нашите преподаватели или просто обсъдете с останалите родители всичко, което ви вълнува.

Целта на предлаганите от нас курсовете по БЕЛ и Математика в 6 клас е да подпомагат подготовката за училище, да повишат успеваемостта на учениците, което да им даде стабилна основа за явяване на Националното Външно Оценяване в 7 клас. Занятията следват изучавания материал от учебната програма по БЕЛ и по Математика в 6-и клас, като правят допълнения на пропуските от предишни години.

 

За кого са предназначени събитията Дни на отворените врати за бъдещи шестокласници през 2022/23?

Събитията Дни на отворените врати за бъдещи шестокласници през 2022/23 са предназначени за децата, които през септември 2022 г. ще бъдат в 6. клас и за техните родители.

 

Кога и къде ще се провеждат събитията Дни на отворените врати за бъдещи шестокласници през учебната 2022?

Знаем, че ежедневието на родителите е много натоварено, но ние сме гъвкави! Затова Вие можете да изберете кога да дойдете! Дните на отворените врати ще се провеждат всеки делничен ден от 10:00 до 18:00 часа в периода от 22. до 29. юни 2022, но за да дойдете, е необходимо предварително да си запишете час на телефони 02 943 40 55 и 0878 50 30 95 или мейл: znamimoga@gmail.com.

 

В какво ще се състоят събитията Дни на отворените врати за бъдещи шестокласници през учебната 2022?

По време на събитията на живо всеки родител ще има възможност да сподели своите мисли и притеснения относно обучението на своите деца, да обмени опит с останалите родители и да се консултира с представители на Сдружение „Знам и Мога“.

Докато родителите общуват, сме подготвили тестове за определяне на ниво по БЕЛ и Математика за децата. Продължителността на всеки тест ще бъде 40 минути, затова е хубаво да отделите поне час и половина за двата теста. След провеждането на тестовете, всеки родител и бъдещ шестокласник ще получи обратна връзка за силните и слабите си страни и на какво трябва да наблегне, за да подобри своето представяне през следващата учебна година.

 

Как да се запишете за събитията Дни на отворените врати за бъдещи шестокласници през учебната 2022?

За участие в дните на отворените врати е нужна предварителна регистрация на имейл znamimoga@gmail.com или телефони 02 943 40 55 и 0878 50 30 95.

Моля, имайте предвид, че присъствието на събитията става само след като получите потвърждение по имейл от нас.

 

За въпроси, записване и връзка с нас:

Адрес: бул. “Прага” 8 (до пл. “Петте Кьошета”)

Facebook: Know and Can

Телeфони: 02 943 40 55; 0878 50 30 95;

Имейл: znamimoga@gmail.com