ден на отворените врати за бъдещи седмокласници

Ден на отворените врати за бъдещи седмокласници и техните родители през юни 2022: безплатна среща за родители и безплатни тестове за ученици

Публикувано на Публикувано в Uncategorized

Заповядайте на ден на отворените врати за бъдещи седмокласници и техните родители. Ако сте родители на дете, което ще бъде 7. клас тази година, сигурно се чудите как да му помогнете да се справи успешно с НВО след 7. клас. Навременната подготовка за изпитите гарантира по-добро усвояване на знанията, без напрежение, както и наблягане на силните и слабите страни на седмокласниците. Също така, от изключителна важност е детето да свикне с изпитните ситуации- това ще отнеме стреса и ще му помогне да се справи успешно с изпитите по БЕЛ и математика след 7. клас.

За да помогнем на Вашето дете да се подготви за успешно явяване на изпитите след 7. клас, както и на Вас да разберете как да го подкрепите в този процес, ние от  Сдружение „Знам и Мога“  Ви каним на ден на отворените врати за бъдещи седмокласници и техните родители на 11. юни 2022 г.

По време на деня на отворените врати родителите ще могат да говорят с преподаватели и консултанти и да получат информация за изпитите след 7. клас. За бъдещите седмокласници ще има безплатни тестове по БЕЛ и математика, а за учениците, които имат най-високи резултати ще има специални награди.

 
Кога и къде ще се проведе нашият ден на отворените врати за бъдещи седмокласници и техните родители?

Нашият ден на отворените врати за бъдещи седмокасници ще се проведе на 11. юни (събота) от 13:30 до 16:30 часа в нашия офис на бул. Прага” 8 (в близост до пл. Петте кьошета, вход откъм ул. „Бузлуджа“). Участието е само с предварително запиване.

 

В какво ще се състои нашият ден на отворените врати за бъдещи седмокласници и техните родители?

За нашия ден ден на отворените врати за бъдещи седмокласници сме предвидили следните дейности:

  • Информационна среща: родителите ще имат възможност да се срещнат с нашите консултанти и преподаватели, да зададат въпроси и да получат информация за НВО за 7. клас.
  • Тест за определяне на нивото по БЕЛ и математика за учениците: тестът се състои от два отделни модула: БЕЛ и Математика, всеки с продължителност от 45 минути с почивка между тях. Желаещите участници могат да изберат да се явят, както на двата модула, така и само на един. Чрез теста ще се определи нивото на знанията на учениците, получени в училище по БЕЛ и математика.
  • Обявяване на резултатите от тестовете: веднага след провеждането на тестовете нашите преподаватели ще ги проверят и ще обявят резултатите.
  • Обратна връзка за резултатите от тестовете: чрез оценяването на тестовете и даването на обратна връзка от страна на учителите от „Знам и Мога“, учениците и техните родители ще придобият обективна представа силните и слаби страни в учебната подготовка на децата, както и за знанията, на които трябва да се наблегне и да се осигури допълнителна подготовка.
  • Награждаване на учениците с най-високи резултати: за учениците, постигнали най високи резултати на всеки тест, сме приготвили специални награди, които ще им помогнат в подготовката за изпитите след 7. клас.

 

Как да се запиша за ден на отворените врати за бъдещи седмокласници и техните родители?

Местата са ограничени и участието е само с предварително записване. Записването става с имейл на znamimoga@gmail.com или обаждане на 0878 50 30 95. Моля, имайте предвид, че записването става чрез потвърждение от наша страна за извършената регистрация по имейл, която ще Ви даде право да се явите на теста и срещата. Нерегистрирани ученици не могат да се явят.

Побързайте се запишете, защото броят на местата е ограничен!

 

Защо да се запиша за деня на отворените врати за бъдещи седмокласници и техните родители?

Ние знаем колко са важни изпитите след 7. клас и колко е отговорна работата на родителите в този процес. За това искаме да Ви подкрепим по следния начин:

  • Ще получите ценна информация и отговори на въпросите, които имате за НВО след 7. клас.
  • Детето Ви ще бъде поставено в реална изпитна ситуация, за да е подготвено за бъдещото НВО след 7. клас.
  • Ще получите оценка за това какви знания по БЕЛ и математика е придобило детето Ви в училище до сега.
  • Вашето дете ще разбере кои са силните и слабите му страни и на какво да наблегне, за да се подготви за изпитите след 7. клас.

 

За контакти и записване:

Адрес: бул. Прага” 8 (вход от ул. “Бузлуджа”)
Телефони: +359 2 94 34 055; +359 878 50 30 95;
E-mail:  znamimoga@gmail.com
Facebook страници: Know and Can и Детска занималня “Знам и Мога”
Instagram профил: knowandcan