Целодневна занималня с включване в дистанционно обучение(4)

Целодневни занимания за деца с възможност за дистанционно включване в онлайн часовете в училище

Публикувано на Публикувано в Uncategorized

Имате дете в 1.- 5. клас, което е преминало на дистанционно часове в училище? Налага ли ви се да сте в отпуска или да работите от къщи, за да помагате на детето си да се включи в онлайн часовете? Тревожите се, че заради онлайн обучението, Вашето дете няма да може да общува с другите деца и може да се почувства изолирано. Не се притеснявайте! Ние от Център „Знам и Мога“ Ви предлагаме да Ви помогнем като съдействаме на детето Ви да посещава онлайн часовете, да пише домашните си и след това да се забавлява, без да се налага Вие да отсъствате от работа. Как? Предлагаме целодневни занимания за деца от 1. до 5. клас в Център „Знам и Мога“, на които, освен извънкласни занимания, ще помогнем на Вашето дете да се подготви за училище и ще му асистираме при дистанционното включване в онлайн часовете в училище.

 

В какво ще се състоят заниманията?

Център „Знам и Мога“ предлага целодневни занимания за децата в начален курс. Всеки делничен ден център „Знам и Мога“ отваря врати в 8:00 сутринта, когато можете да доведете детето си. Сутрин децата ще могат да се включат онлайн в часовете от свое устройство – лаптоп, таблет, телефон и др. Център „Знам и Мога“ осигурява високоскоростна интернет връзка, с която детето бързо и лесно ще може да се включи в час. Освен това, нашите преподаватели ще помагат за включването на детето при технически затруднения. За това гарантираме, че детето Ви ще може успешно и спокойно да се включи в дистанционното обучение и винаги ще има човек, който да му помогне, ако то изпитва затруднения.

След като приключат училище, децата ще обядват, ще се занимават с извънкласни и артистични дейности и ще играят с помощта на нашите преподаватели и доброволци по програма Европейски корпус за солидарност.

Следобед ще помогнем на Вашето дете да подготви домашните си за следващия учебен ден и, след като приключим домашните, децата отново ще играят и ще се занимават с извънкласни дейности.

 

Занятия в извънредна епидемична ситуация и мерки за безопасност- какво се изисква?

Ние от Център „Знам и Мога“ спазваме всички противоепидемични мерки и ще се водим от следните правила:

  1. Малки групи: Според изискванията ще приемаме до 5 деца в група, които ще бъдат на безопасно разстояние едни от други. Затова побързайте да запишете детето си.
  2. Разделяне на потоците от деца: Център „Знам и Мога“ разполага с две големи зали на два отделни етажа (всеки етаж разполага със собствен санитарен възел).
  3. Предварително записване: За да сме сигурни, че ще работим в малки групи, участието ще бъде само с предварително записване, затова побързайте да се свържете с нас. Няма да допускаме деца, които не са предварително записани.
  4. Хигиенни мерки: Център „Знам и Мога“ ще осигури маски, калцуни и дезинфектант за ръце. Помещенията се дезинфекцират и проветряват на всеки час, докато децата са във вътрешния двор на чист въздух. Взимането и воденето на децата става без допускане на родители до вътрешните помещения на Центъра.

Защо да запишете детето си?

Грижата за децата е от първостепенно значение за нас. С тях са преподаватели, които ще им помогнат както да се включат в онлайн часовете в училище, така и да подготвят домашните си за следващия ден. Освен това, Вашето дете ще има възможност да общува с други деца, да играе и да се забавлява. Имате още въпроси? Свържете се с нас!

 

 

За връзка с нас и записване за заниманията

За записване и допълнителни въпроси, се свържете с нас на:

Телефони: 02/943 40 55; 0878 50 30 95;

Имейл: znamimoga@gmail.com

Facebook: Детска занималня “Знам и Мога”

На място на нашия адрес: бул. “Прага” 8 (записването на място става само след предварителна уговорка и потвърждение от наша страна по телефон или имейл)

За записване е нужно да попълните и да ни изпратите заявление, което можете да намерите тук: Заявление за записване-21-22

знам и мога занималня