Споделено СЪ- брънчшоп

Покана за “Брънч-шоп” за педагози от предучилищен и начален етап на образование

Публикувано на Публикувано в Uncategorized

Увжаеми колеги педагози, ние от Сдружение “Знам и Мога” имаме удоволствието да Ви поканим на “Брънч-шоп” – работилница и представяне на уникалната ни програма за образователна и социална адаптивност за деца: Споделено СЪ, разработена от специалисти по детска психология и педагози.

 

В какво ще се състоят събитията и защо ги кръстихме Брънч-шоп?

Кръстихме събитието “Брънч-шоп”, защото, освен че ще представим уникалната ни програма за образователна и социална адаптивност за деца: Споделено СЪ, ще комбинираме полезен уъркшоп с приятен брънч.

Програмата Споделено СЪ е ключова за подпомагането на децата в периода на преход от детската градина към предучилищна възраст и училище и помага на детето да премине спокойно и успешно през новите предизвикателства.

Програмата е фокусирана върху детето, но нейно предимство е и влиянието върху родителите, което допринася за по-успешното разбиране и подкрепа в работата на педагозите, нещо от което всички ние имаме потребност.

Освен представяне на програмата, по време на събитията ще бъдат направени демонстрации на елементи от програмата, а участниците ще имат възможност да се запознаят с полезни методи и техники в помощ на прехода на детето от детската градина към училище. Педагозите ще имат възможност да усвоят нови практики, с които да обогатят ежедневните си дейности с деца в предучилищна възраст и начална образователна степен.

Също така, всички участници ще имат възможност да обменят опит с останалите.

 

За кого са предназначени събитията?

Срещата е предназначена за за педагози от предучилищен и начален етап на образование.

 

Кога и къде ще се проведат събитията?

Желаещите да се включат, имат възможност да изберат една от следните дати:

– 20.09.2021: от 14:00 до 16:00 часа

– 21.09.2021: от 10:00 до 12:00 часа

Мястото на провеждане на “Брънч-шоп” е офисът на Сдружение “Знам и Мога”: гр. София, бул Прага 8 (до пл. Петте кьошета, вхот откъм ул. “Бузлуджа).

 

Как да се запишете?

Събитията са напълно безплатни, но изискват регистрация. 

Ако имате интерес, моля да изпратите попълнена регистрационна форма на имейл: znamimoga@gmail.com до 16.09.2021г. Ще получите обратен имейл за потвърждение на регистрацията

Тъй-като капацитетът на залата е ограничен, участници с непотвърдена регистрация НЯМА да бъдат допускани, поради ограниченията за провеждане на присъствени събития. Ще се спазва принципът “първи по време, първи по място”.

Побързайте! Очакваме Ви!

 

За въпроси, записване и връзка с нас:

Адрес: бул. “Прага” 8 (до пл. “Петте Кьошета”)

Facebook: Know and Can

Телeфони: +359 88 66 96 312; +359 2 943 40 55; +359 888 50 30 25;

Имейл: znamimoga@gmail.com