Покана за родители на седмокласници

Двете страни на обучението в 7. клас – безплатна неформална среща на кафе за родители на седмокласници и безплатен тест за определяне на нивото на техните деца

Публикувано на Публикувано в Uncategorized

Вашето дете ще бъде в 7. клас и се чудите как върви неговото обучение? Как ще се справи на изпитите след 7. клас? Чудите се как ще се справи, как ще се чувства, дали ще влезе в желаната от него гимназия? Елате при нас на едно напълно безплатно неформално кафе, на което ще обсъдим всичко, което Ви интересува, свързано с образованието в 7. клас и различните предизвикателства, пред които може да се изправи Вашето дете. Задайте своите въпроси към нашите специалисти или просто обсъдете с останалите родители всичко, което ви вълнува.

Елате и поговорете със специалистите, които помагат обучителният процес да е по-малко труден и неразбираем.

Чудите се на кого да оставите детето си, докато сте на срещата? Доведете го с Вас! За него сме подготвили напълно безплатен тест за определяне на ниво по БЕЛ и математика, докато ние с Вас пием кафе.

Не искате да присъствате на живо? Няма проблем, има опция да се включите и онлайн чрез платформата Zoom, а детето Ви да направи теста онлайн.

 

За кого са предназначени събитията?

Събитията са предназначени за родители на деца в 7. клас и техните деца.

 

Кога и къде ще се провеждат събитията?

Има два варианта да се включите в събитията: на живо или онлайн. Изберете своя вариант и се запишете сега!

 

 

В какво ще се състоят събитията?

По време на събитията на живо ще съберем на едно място родители, специалисти и преподаватели, работещи с деца. Всеки родител ще има възможност да сподели своите мисли и притеснения относно обучението на своите деца, да обмени опит с останалите родители и да се консултира със специалисти и преподаватели.

Докато родителите общуват, сме подготвили безплатен тест за определяне на ниво по БЕЛ и математика за децата.

 

 

Как да се запишете?

Участието и в двете събития е напълно безплатно, нужна е само предварителна регистрация на този линк.

Ако имате интерес към присъственото събитие, моля, имайте предвид, че поради противоепидемичните мерки, участници, които нямат предварителна регистрация, няма да бъдат допускани.

Ако имате интерес към онлайн събитието, моля, имайте предвид, че ще получите линк за достъп на имейла, с който сте се регистрирали.

Моля, имайте предвид, че присъствието на събитията става само след като получите потвърждение по имейл от нас.

 

За въпроси, записване и връзка с нас:

Адрес: бул. “Прага” 8 (до пл. “Петте Кьошета”)

Facebook: Know and Can

Телeфони: +359 2 943 40 55; +359 888 50 30 25;

Имейл: znamimoga@gmail.com