Дигитален фестивал на ранното детско развитие

ДИГИТАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА РАННОТО ДЕТСКО РАЗВИТИЕ

Публикувано на Публикувано в Uncategorized

С радост Ви съобщаваме, че Детска занималня “Знам и Мога” и Сдружение “Знам и Мога” ще вземат участие в Дигитален фестивал на ранното детско развитие: Оставете следа, организиран от нашите нови приятели и партньори от Девелопия.

 

Какво е Дигитален фестивал на ранното детско развитие: Оставете следа?

Идеята за фестивала се породи от желанието ни да помогнем на повече родители да достигнат до различни специалисти и бизнеси, които биха им били полезни в отглеждането на техните деца, а и на самите тях.

​Основните цели на фестивала са:

  • Да предоставим възможност на повече родители да достигнат до различни специалисти;
  • Да подпомогнем дейността на развитие на децата ни чрез възможността за по-добро образование, учене чрез преживяване, внимание и насърчаване техните интереси;
  • Да насърчим повече двойки в България да имат деца и включително да подпомогнем тези, които имат желание, но по една или друга причина не успяват;
  • Да насърчим настоящите родители се едно или повече деца да открият, че родителството е процес на взаимна помощ, разбирателство, компромис и израстване;

Фестивалът има и социална кауза.

Една от основните дейности на фестивала ще бъде създаването на първия за страната дигитален център за ранно-детско развитие, в помощ на родители, деца и семейства.

10% от събраните средства, ще бъдат отделени за от 3 до 5 каузи, организации, чиято основна дейност е свързана с ранно-детско развитие, родителство, в помощ за отглеждането на деца, семейства.

В продължение на 4 месеца до началото на фестивала, екипът на Девелопия ще даде възможност на всеки, който закупи билет и подпомогне каузата, да избере инициативата, за която да дари своите проценти от билетите за достъп.

Още информация за фестивала можете да откриете на сайта на Девелопия и във Фейсбук страницата на събитието.


Кога и къде ще се проведе фестивалът?

Фестивалът ще се проведе онлайн в платформата hopin на 15 и 16 май (събота и неделя). Можете да видите програмата на фестивала тук.

 

промокод

 

За кого е подходящ фестивалът?

Фестивалът е подходящ за всеки, който се интересува от децата: родители, професионалисти, работещи с деца и всеки, който смята темата за детското развитие за интересна.

 

Как да се включите във фестивала?

За записване във фестивала, кликнете върху този линк.

Запишете се сега и се възползвайте от специалните отстъпки от цените с промокод WEEKENDSALE.

 

девелопия

 

Каква ще бъде ролята на “Знам и Мога” във фестивала?

“Знам и Мога” ще има специална лекция на тема “Образователна и социална адаптивност- неформални методи за работа с деца”. Повече за лекцията вижте тук. Лекцията ще бъда водена от Румяна Шаламанова- председател на Сдружение “Знам и Мога”.

 

Знам и мога- социална адаптивност за деца

 

Повече за Румяна, мнението и опита ѝ в ранното детско развитие и работата с деца вижте тук.

Румяна Шаламанова- интервю

Запишете се сега! Очакваме Ви!