Untitled

Представяне на нови възможности за работа с деца и професионално развитие

Публикувано на Публикувано в Uncategorized
На 19 юни 2017 г. Сдружение „Знам и Мога“ организира  „Представяне на нови възможности за работа с деца и професионално развитие“.

Събитието  ще се проведе  от 9:00 часа в Централ Парк Хотел, София, бул. „Витоша“ 106.

Основната цел е представянето и популяризирането на образователни продукти от три проекта, финансирани с подкрепата на Европейската Комисия, в които Сдружение „Знам и Мога“ е партньор.

JUDEX+ – JUST/2014/RCHI/AG/PROF/7036 – Програма за развитие на професионалните умения за комуникация на професионалисти, работещи с деца, в случаи на насилие.  Основната идея на проекта е да  подобри подготовката на мултидисциплинарни екипи от професионалисти за подпомагане на деца, жертви на насилие, с цел по-добро обслужване на нуждите на децата.

ROBIN – 2015-1-RO01-KA204-015001 – Подобряване на компетенциите с цел постигане на интеграция посредством нова образователна методология. Създадената по проекта методология за активно обучение, коучинг и подкрепа, е основана на  експериментално учене чрез специфични психологически способи. Подходът е специално насочен, но не само, към т.нар. „деца в движение“ (отпадащи от училище, представители на малцинствени групи, често местещи се и други) и цели повишаване на интереса им към обучителния процес и превенция на отпадането им от училище.

ACE+ – 2015-LT01-KA2014-013404 – Развитие на компетенциите на преподаватели с цел насърчаване на предприемачеството като начин на живот. Проектът е вдъхновен от идеята за lifestyle предприемачеството, което се основава на хобитата и интересите на хората, и е изцяло базиран на смесеното обучение, комбиниращо метода на „обърнатата класна стая“, ИКТ инструменти и Отворени образователни  ресурси.

В програмата на събитието са включени кратки обучения за ползване на продуктите от представените проекти.

Събитието е подходящо за представители на образователни институции, работещи с деца и младежи, НПО и други заинтересовани лица.

Моля, имайте предвид, че трябва да потвърдите участието си на имейл:

znamimoga@gmail.com до 15.06.2017г.

Местата за събитието са запълнени. Регистрацията е затворена. Ще имате възможност да посетите събитието отново през месец септември. Датата и мястото за него ще бъдат допълнително обявени.

Необходима е предварителна регистрация и изпращане на попълнена регистрационна форма, която можете да свалите от тук.

Отговори

Your email address will not be published. Required fields are marked *