Запишете детето си на безплатен “Час по мислене”

Публикувано на Публикувано в Uncategorized

ОТКРИЙТЕ МАГИЯТА НА ИНТЕЛЕКТА С НАС !

През месец март Сдружение „Знам и мога“  има удоволствието да ви покани в „Час по мислене“.

Защо курсът е подходящ за Вашето дете?
Математиката е навсякъде около нас и всяко дете има право да се докосне до познанието, като не е необходимо да е „математик“, за да разчупи мисленето си и да преоткрие магията на числата. Заниманията в курса са забавни и интересни и целят неусетно да грабнат вниманието на децата и да им покажат, че математиката не е само формули, цифри и правила, а всестранно приложима наука, която може да бъде вълнуваща и приятна за всяко дете.
Системата е приложима и за децата със състезателен дух и амбиции за явяване на състезания, конкурси и олимпиади.
Какво представлява курсът?
Програмата цели да развива интелектуалните възможности на всяко дете, посредством иновативни и увлекателни методи, така че то да бъде мотивирано да мисли и разбира науката Математика, да бъде уверено и самостоятелно, да умее да прави логически и практични избори и най-вече да добие самочувствие, с което да се изправя пред предизвикателствата.
Реализирането на всичко това е цел на заниманията в курса, насочени към разширяване на математическата грамотност на учениците, разкривайки им всестранното приложение на математиката във всекидневието.

happy-children-school-731x411fswf3

За каква възраст е подходящ курсът?
Програмата е разработена за деца от 1 до 4 клас. Курсът за всяка възрастова група е разделен на модули, всеки от по 10 занятия) в посока на развиване на съобразителност, досетливост, умения за разсъждения, развиване на логическо мислене не само в сферата на математиката. Цената на един модул е 100 лв.
Кога се провеждат заниманията?
Заниманията се провеждат веднъж седмично, в малки групи, с продължителност 50-60 минути.

Новият модул започва в средата на месец март. Ако запишете детето си на курс сега, то ще има възможността да се яви безплатно на състезание на 11 март (събота) от 15:30 ч. Децата ще имат няколко задачи, които да решат самостоятелно и да ги представят по нестандартен и забавен начин, сравнявайки отговорите и съчинявайки история. Две от децата, представили най – оригинално верни отговори, ще получат награди:

I награда – 2 безплатни занятия в рамките на курса

II награда – книга или пъзел

Записването за курса се осъществява чрез посочените телефони и e – mail.

Очакваме ви!

happy_students_smaller

Адресът на нашия център е ул. „Рачо Димчев” № 6, ет. 1 (в близост до пл. „Славейков” и ул. „Раковски”).

Как да се свържете с нас?
Телефони:
+359 2 94 34 055
+359 878 50 30 95
E-mail:  znamimoga@gmail.com 
Facebook страница: Know and Can