Пробни изпити 7. клас

“Знам и Мога” предлага пробни изпити по БЕЛ и Математика за кандидатстване след 7-и клас. Изпитите са изцяло съобразени с изискванията на формата за Националното външно оценяване, въведен от МОН за учебната 2021/2022 г.

Уважаеми родители, Сдружение “Знам и Мога” обявява следните дати за пробни изпити по БЕЛ и Математика за 7-и клас:

  • Математика:

27. февруари; 19. март; 20. март; 4. юни и 5. юни 2022 г. (приключили)

  • БЕЛ:

13. февруари; 12. март; 13. март; 28. май и 29. май 2022 г. (приключили)

Записване за пробни изпити:
Записването става с изпращане на заявка на имейл до znamimoga@gmail.com и заплатена такса от 40 лв. за изпит (по банков път или в брой/с карта на място в офиса ни на бул. Прага № 8) . След заплащане на таксата ще получите допълнително потвърждение за извършената регистрация по мейл, която ще Ви даде право да се явите на изпита. Нерегистрирани ученици не могат да се явят на изпитите.
След излизането на резултатите на пробните изпити,  “Знам и Мога” предоставя безплатна консултация с учител в посочения от преподавател ден и час за получаване на резултатите, която да посочи грешките, слабостите и силните страни на учениците. Пробните изпити и консултацията целят да покажат пропуските на седмокласниците и в кои сегменти трябва те да се съсредоточат, за да постигнат максимални резултати на приемните изпити.
Регистрираните участници със заплатена такса могат да се откажат от явяване за обявените дати, като това трябва да бъде заявено по имейл най-късно до пет работни дни преди датата на съответния изпит. В този случай учениците могат да се регистрират за други дати или да се върне заплатената такса. Във всички останали случаи заплатени такси не се възстановяват. Не се възстановяват такси и на неявили се в деня на изпита участници.
Моля, имейте предвид, че потвърждение за записване за изпит става след предварително заплащане на таксата за изпита/тите.
Заплащането може да бъде направено в офиса ни на адрес: София, бул. “Прага” 8, от 10:30 до 16:00 часа в брой или с карта на ПОС терминал или по банков път:
получател: Знам и Мога ООД
 
Уникредит Булбанк
 
IBAN: BG 39 UNCR 7000 1521 1128 22
 
основание за плащане: такса за пробни изпити
При заплащане по банков път моля изпратете копие на платежното нареждане на фирмения имейл. След това ще получите потвърждение за участие в изпита на посочения имейл.

Цени:
Цената за явяване на един изпит е 40 лв.
Изпитите се провеждат на адрес: бул. “Прага” 8 (в близост до площад “Петте кьошета”, входът е към ул. “Бузлуджа”)
За повече информация и записване:
телефон: 0878503095
имейл: znamimoga@gmail.com