Пробни изпити 10. клас

Пробни матури 10. клас
Пробен изпит по математика за ученици в 10. клас в „Знам и Мога“

Ние от „Знам и Мога“ предлагаме присъствен пробен изпит по математика за ученици в 10. клас, на който те ще могат да видят нивото на придобитите до момента знания и умения от училищния материал. Също така, учениците ще бъдат поставени в реална изпитна обстановка. Пробният изпит се оценява от квалифицирани преподаватели, които дават обратна връзка и съвети за подобряване успеваемостта на учениците на същинските матури. Местата са ограничени, но все още не е късно да се запишете. Вижте условията тук:

 

Кога и къде ще се проведе пробният изпит по математика?

Пробният изпит се провежда в офиса на „Знам и Мога“ на адрес: бул. “Прага” 8 (в близост до площад “Петте кьошета”, входът е към ул. “Бузлуджа”) на 11. февруари 2023 г. (събота) от 14:30 часа и 12. март 2023 г. (неделя) от 09:30 часа.

 

В какво се състои пробният изпит по математика?

Целта на пробния изпит е да постави учениците в реална изпитна обстановка. Критериите за провеждане са изцяло съобразени с националните изисквания на Министерство на образованието и науката, а именно:

Вид и времетраене:

– равнището на компетентностите се проверява писмено чрез тест с общо 17 задачи;

– времетраенето е 90 минути (два слети учебни часа);

Учебно съдържание:

Системата от задачи по математика се определя от задължителното учебно съдържание, съгласно утвърдените учебни програми по математика от VIII до X клас като се прилагат знанията и уменията, придобити в обучението до X клас включително.

Видове и брой задачи:

  • 17 задачи, от които:

– 15 задачи с избираем отговор, с четири възможни отговора, от които точно един е правилният;

– 2 задачи с разширен свободен отговор за решаването на които ученикът представя в писмен вид необходимите обосновки.

 

Как става записването за пробния изпит по математика?

Записването става с изпращане на заявка на имейл до znamimoga@gmail.com и заплащане на такса от 45 лв. за изпит (по банков път или в брой/с карта на място в офиса ни на бул. Прага № 8) в 3-дневен срок след изпращане на потвърждение на заявката. След заплащане на таксата ще получите допълнително потвърждение за извършената регистрация по имейл, която ще Ви даде право да се явите на изпита. Нерегистрирани ученици не могат да се явят на изпитите.

Регистрираните участници със заплатена такса могат да се откажат от явяване за обявените дати, като това трябва да бъде заявено по имейл най-късно до три работни дни преди датата на съответния изпит. В този случай на учениците ще им се възстанови заплатената такса в пълен размер. Във всички останали случаи заплатени такси не се възстановяват. Не се възстановяват такси и на неявили се в деня на изпита участници.

Моля, имайте предвид, че потвърждение за записване за изпит става след предварително заплащане на таксата за изпита.

 

Каква е цената на пробния изпит?

Цената е 45 лева на изпит.

 

Какво се включва в цената?

В цената се включва провеждането на пробния изпит, необходимите за тях материали, проверка и обратна връзка за изпита, както и безплатна консултация с квалифициран преподавател.

След излизането на резултатите на пробните изпити, “Знам и Мога” предоставя безплатна консултация с учител в посочения от преподавател ден и час за получаване на резултатите, която да посочи грешките, слабостите и силните страни на учениците. Пробните изпити и консултацията целят да покажат пропуските на десетокласниците и в кои сегменти трябва те да се съсредоточат, за да постигнат максимални резултати на същинските изпити.

 

Как става заплащането на пробния изпит?

Заплащането може да бъде направено в офиса ни на адрес: София, бул. “Прага” 8, от 10:30 до 16:00 часа всеки делничен ден в брой или с карта на ПОС терминал, както и по банков път:

Получател: Знам и Мога ООД

Уникредит Булбанк

IBAN: BG 39 UNCR 7000 1521 1128 22

Основание за плащане: такса за пробни изпити

При заплащане по банков път моля изпратете копие на платежното нареждане на фирмения имейл. След това ще получите потвърждение за участие в изпита на посочения имейл.

 

За повече информация и записване:

Телефони: 0878503095, 02 943 40 55;

Имейл: znamimoga@gmail.com

Facebook: Know and Can

 

Защо изпитите са важни и полезна информация за учениците в 10. клас можете да видите тук.